A PÁLINKA készítés alapja, azaz az erjesztés, cefrézés folyamata ismeretterjesztő előadás

2024. február 24. 16:00

(Naptárba ment)

Karácsony Sándor Közösségi Ház



A PÁLINKA készítés alapja, azaz az erjesztés, cefrézés folyamata ismeretterjesztő előadás
Tisztelt Földesi és Földes Környéki lakosok, pálinka kedvelők

Szeretettel várjuk a magánfőzőket, bérfőzetőket, pálinka kedvelőket és minden kedves érdeklődőt 
2024. február 24-én (szombaton) 16:00 órától
a PÁLINKA készítés alapja, azaz
Az erjesztés, cefrézés folyamata
című ismeretterjesztő előadásra.

Mindenki tudja, hogy a finom pálinkát /párlatot/ csak jól elkészített cefréből lehet kifőzni vagy kifőzetni. Az előadás alkalmával megismerhetik az irányított erjesztés folyamatát, megismerkedhetnek az élesztő fajtákkal, tápanyagokkal, pektinbontókkal, melyekből lehetőség nyílik minták vásárlására.

Helyszín: Karácsony Sándor Közösségi Ház
4177 Földes, Karácsony S. tér 6.

Előadó: Pécsi Lajos gyümölcspálinka-gyártó, pálinkabíráló

Bővebb információ kérhető 06/70 311 4935-as telefonszámon vagy pecsilajos65@gmail.com email címen!