Hat előadáson keresztül arról beszéltünk, hogy mi mindent ehetünk, amivel visszaszerezhetjük az egészségünket, szebbnél szebb, kívánatos tányérokat láthattunk. Már tudjuk, mit kell ennünk, ha legjobb „húst”, biztonságos keményítőst, a legjobb zsírt és alacsony cukor tartalmú gyümölcsöt és egyéb gyökér és zöldleveles zöldséget szeretnénk fogyasztani. A választék óriási.
Eljött az ideje annak, hogy nevén nevezzük azokat az alapanyagokat, amelyek fogyasztását viszont korlátoznunk kellene, sajnálatos módon ezek éppen azok az alapanyagok, amelyekre úgy tekintünk, hogy nem élet az élet nélkülük. Pedig, ha kipróbálnánk ezen ételek elhagyását, rájönnénk, hogy ezidáig jelentősen korlátoztak bennünket, az általuk okozott függőséggel, emésztési problémákkal, az általuk okozott túlsúly és a beszerzett betegségek tünetei miatt.
Hallgasd meg ezt az előadást is, várunk szeretettel, a szokott helyen és a szokott időben!