Legyen 2024 az egészség éve! ""Életed a gyógyszered" előadássorozat Mi az igazodási pont?

2024. január 17. 17:30

(Naptárba ment)

Karácsony Sándor Közösségi HázLegyen 2024 az egészség éve! ""Életed a gyógyszered" előadássorozat Mi az igazodási pont?
Tévesen gondoljuk azt, hogy 35-45 éves korunktól egyszer csak egyik napról a másikra cukorbetegek, migrénesek, magas vérnyomásosok leszünk. Majd 50 felett elkezdünk, jó esetben a környezetünkben szívbetegségről, rákról, mindenféle autoimmunproblémákról hallani.
Ezekért a tünetekért, betegségekért „megdolgozhattunk”, a hosszú évek alatt. Az viszont igaz lehet, hogy áldozatok vagyunk, mert az egészségromlásunk nem feltétlen az egyén hibája, viszont csak egyénileg tudunk belőle kilábalni. Nem ilyen üzemanyagra lettünk tervezve, amellyel naponta működünk, ezért romlik el a rendszerünk és ezt az üzemanyagot mi töltjük bele, ezen tudunk változtatni. Nem kell beletörődnünk abba, hogy öregszünk és ezzel együtt itt-ott elkezdett fájni, elkezdtek a kilók ránk rakódni, vagy nem kell azt gondoljuk, hogy a szüleink betegségét el kell fogadnunk.

Ebben az évben is megtartjuk az „Életed legyen a gyógyszered” című előadássorozatot, amelyben most is arra törekszünk, hogy józan paraszteszünket elővéve megértsük, megtanuljuk, hogy melyek azok a nem egyértelműen jó dolgok, amelyeket szükséges bevenni az életünkbe és melyek azok a nem egyértelműen rossz dolgok, amelyektől meg kell szabadulni, hogy a testünknek lehetősége nyíljon ezeket felhasználva meggyógyulni.
Ez nem megy varázsütésre, de a kemény munkának igenis meg lesz a gyümölcse!

Várunk szeretettel január 17-én, 17.30 órától a Karácsony Sándor Közösségi Házban.