Földesi Adventi Ablakok Kaledáriuma 2023

2023. november 09. 12:00

(Naptárba ment)

FöldesFöldesi Adventi Ablakok Kaledáriuma 2023
Az idei évben is csatlakozunk december 1. és 24. között az élő adventi naptár kezdeményezéshez, melynek keretében a lakosok, közösségek feldíszítik ablakukat, amelyen jól láthatóan elhelyezik az adott nap számát. 
Így a 24 nap alatt minden szám megjelenik a település különböző pontjain.
Szeretettel várjuk ablakdíszítőként az intézmények, osztályközösségek, üzletek és természetesen a magánszemélyek jelentkezését is a kskhfoldes2020@gmail.com e-mail címen, a 06 30 598 8915-ös telefonszámon, vagy személyesen a Karácsony Sándor Közösségi Házban 2023. november 28-ig.
Túljelentkezés esetén egy adott szám több ablakban is megtalálható lesz.
Miután ünnepi fénybe borul egy-egy ablak, bárki útra kelhet, hogy "kinyissa" az adott ablakot. Megtalálásukhoz minden nap adunk egy kis segítséget egy-egy versike formájában, mely a Karácsony Sándor Közösségi Ház facebook oldalán lesz olvasható.
Az ablakkeresők feladata szelfi készítése az adott nap adventi ablakával, majd a fotó feltöltése az adott nap versikéjének facebook posztja alá.
Az ablakkereső  játék végén sorsolásban vesz részt a legaktívabb napi feltöltő,  illetve azok a játékosok akik december 24. és 30. között elküldik az összes saját készítésű fotóikat a kskhfoldes2020@gmail.com e-mail címre.
Varázsoljunk együtt igazi adventi hangulatot a településünkre!